Met het hele gezin naar het Nederlands Openlucht museum

Ik wilde samen met mijn vrouw en kinderen graag een dagje uit. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten maar nadat we een tijdje hadden gezocht kwamen we uiteindelijk bij het Nederlands Openlucht museum. Dit is een museum in Arnhem dat geschikt is voor het gehele gezin. 

De website van het museum 

De website van het Nederlands Openlucht museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website van het museum is erg veel informatie te vinden over wat het museum belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het museum biedt onder andere een broodbakkerij aan waar de kinderen hun eigen broodjes kunnen bakken. Dit klon onze kinderen als muziek in de oren. Daarom besloten we ook om samen met het gehele gezin een bezoek te brengen aan het Openlucht museum.

Een erg leuke dag met het gehele gezin 

Het museum is erg groot en leerzaam. De kinderen hebben een erg leuke tijd gehad in het museum. We zijn daarom ook erg tevreden over het Nederlands Openlucht museum. Ben jij nou net als wij op zoek waren naar een leuk museum voor het geheel gezin? Bezoek dan het Openlucht museum in Arnhem.

Redactie

Learn More →